Κοφτό μακαρόνι με γαλοπούλα και μπέικον, της Ειρήνης Τεμπλαλέξη

Κοφτό μακαρόνι με γαλοπούλα και μπέικον, της Ειρήνης Τεμπλαλέξη

Υλικά

500 γραμ. μακαρόνι κοφτό
2 πιπεριές  φλωρίνης
2 πιπεριές πράσινες
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 πράσα (το άσπρο μέρος)
300 γραμ. γαλοπούλα καπνιστή
σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
200 γραμ. μπέικον
λάδι


Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τη γαλοπούλα και το μπέικον.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λάδι και τα σοτάρουμε να πάρουν χρώμα. Κόβουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το πράσο σε κομμάτια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε και αυτά.

Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, ρίχνουμε δυο ποτήρια νερό αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 7 λεπτά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε όσο ακόμα νερό χρειάζεται, και αφού πάρει βράση ρίχνουμε το μακαρόνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, μέχρι να μελώσουν.

Καλή επιτυχία!!!!!