Κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης με κρέμα τυριού, της Τζίνας Καραθανάση

Κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης με κρέμα τυριού, της Τζίνας Καραθανάση

Υλικά

12 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης,

1 πακέτο κρέμα τυριού,

ξερά κρεμμύδια για επικάλυψη,

ελαιόλαδο,

αλάτι,

πιπέρι

 


Εκτέλεση

Ψήνουμε στο φούρνο ή στη σχάρα τις κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης (εγώ τις ψήνω στη σχάρα της φρυγανιέρας).
Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Αναμιγνύουμε την κρέμα τυριού με νιφάδες από ξερά κρεμμύδια.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και προσθέτουμε το μιξ από κρέμα τυριού και κρεμμύδια.

Έτοιμο! Προσθέστε ακόμα μερικές νιφάδες κρεμμυδιού από πάνω και ψιλοβρέξτε με λίγο ελαιόλαδο. Παραδεισένιο! Ψήστε ψωμί για συνοδευτικό ή σερβίρετε με κριτσίνια καλαμποκιού.