Κορμός κατάψυξης, της Αλέκας Τρυφωνοπούλου

Κορμός κατάψυξης, της Αλέκας Τρυφωνοπούλου

Υλικά

1 ½  πακέτο μπισκότα πτι μπερ
200 γραμ. βούτυρο λιωμένο
1 βανίλια
1 φλ. καφέ κονιάκ
200 γραμ. άχνη ζάχαρη
3 κ.σ  κακάο
μεμβράνη για το τύλιγμα


Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας, δεν τα κάνουμε σκόνη.

Σε μια λεκάνη, βάζουμε το βούτυρο, το κακάο και την άχνη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε τη βανίλια, το κονιάκ και τέλος τα μπισκότα, ξαναανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά να ενσωματωθούν.

Παίρνουμε ένα κομμάτι μεμβράνη, βάζουμε λίγο από το μείγμα και το απλώνουμε, το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει.