Κοτόπιτα, της Σμαρώς Τυριακίδου

Κοτόπιτα, της Σμαρώς Τυριακίδου

Υλικά

1 κοτόπουλο,
1 πράσινη πιπεριά,
1 κόκκινη πιπεριά,
500 γρ. κρέμα γάλακτος,
1 σκελίδα σκόρδο,
1 συσκευασία μανιτάρια,
1 συσκευασία χωριατικό φύλλο κιχί της άλφα


Εκτέλεση

Βάζουμε να βράσει το κοτόπουλο.
Σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με τις πιπεριές.

Μετά, ρίχνουμε τα μανιτάρια, το κοτόπουλο και τέλος την κρέμα γάλακτος.
Περιμένουμε να πάρουν μια βράση και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Απλώνουμε μισά φύλλα κάτω, μετά τη γέμιση και τέλος τα υπόλοιπα φύλλα.
Κόβουμε κομμάτια την πίτα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Καλή όρεξη!