Κοτόπουλο με φέτα, της Κωνσταντίνας Παπαδία

Κοτόπουλο με φέτα, της Κωνσταντίνας Παπαδία

Υλικά

200 γραμ. κοτόπουλο φιλέτο ωμό (χωρίς πέτσα)
200 γραμ ντομάτες, κομμένες σε κύβους
20 γραμ. κρασί λευκό (ξηρό)
30 γραμ. τυρί φέτα
5 γραμ. ελαιόλαδο
λίγη πράσινη ωμή πιπεριά
πράσο


Εκτέλεση

Πλένετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Σε αντικολλητικό σκεύος, το σοτάρετε ελαφρώς.

Το βγάζετε από το σκεύος και προσθέτετε το πράσο και την πιπεριά και τέλος τις ντομάτες. Εάν χρειάζεται προσθέτετε και λίγο νερό και ξαναβάζετε το κοτόπουλο μέσα. Σε αυτό το σημείο ρίχνετε τα μπαχαρικά που θέλετε (πιπέρι-αλάτι).

Αφήνετε το φαγητό να βράσει, ενώ λίγο πριν το αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε το κρασί. Στο τέλος, προσθέστε το τυρί και σερβίρετε.