Κοτόπουλο κάρυ με μακαρόνια, της Βίκυς Μπαγορδάκη

Κοτόπουλο κάρυ με μακαρόνια, της Βίκυς Μπαγορδάκη

Υλικά

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο,
Πιπεριές πολύχρωμες,
Κρεμμύδια,
Μανιτάρια,
Κρέμα γάλακτος,
Λίγο κρασί λευκό,
Αλάτι,
Πιπέρι,
Κάρυ,
Μακαρόνια


Εκτέλεση

Τσιγαρίζω με λίγο λαδάκι τις πιπεριές μαζί με τα κρεμμυδάκια, που είναι κομμένα σε λωρίδες.

Μόλις μαραθούν καλά, προσθέτω και τα μανιτάρια.
Κόβω σε κυβάκια το στήθος κοτόπουλο και το βάζω μαζί με όλα τα υπόλοιπα να τσιγαριστεί καλά.

Όταν δω ότι έχει τσιγαριστεί καλά το κοτόπουλο, το σβήνω με λίγο κρασί και το αφήνω να ψηθεί.
Βάζω αλάτι, πιπέρι και κάρυ και τέλος, βάζω την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση, μέχρι να δέσει.

Βράζω τα μακαρόνια, κατά προτίμηση πένες ή λιγκουίνι, και σερβίρω όπως μου αρέσει!