Κοτόπουλο με ρύζι, της Φωτεινής Γκιλή

Κοτόπουλο με ρύζι, της Φωτεινής Γκιλή

Υλικά

2 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ
4 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙΑ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΥΛΩΝΕΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ


Εκτέλεση

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΣ.
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΜΑΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ.ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΑΛΑΤΙ Κ ΠΙΠΕΡΙ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.
ΕΝΩ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ.
ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΛΕΠΤΑ.
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ