Κουλουράκια σουσαμένια, της Μαρίας Λασκαρίδου

Κουλουράκια σουσαμένια, της Μαρίας Λασκαρίδου

Υλικά

1/2 ποτήρι του νερού βιτάμ,
1/2 ποτήρι του νερού καλαμποκέλαιο,
1/2 ποτήρι του νερού σουσάμι,
1/2 ποτήρι του νερού ζάχαρη,
1/2 ποτήρι του νερού λευκό κρασί,
1 φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)


Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε μια λεκανίτσα και τα ανακατεύουμε με το χέρι για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει μια αφράτη ζύμη.

Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και τα βάζουμε μέσα στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου.