Κρακεράκια φέτας, της Βάιας Μακρυπίδη

Κρακεράκια φέτας, της Βάιας Μακρυπίδη

Υλικά

120 γρ. φέτα,
65 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1/4 κ.γ. πάπρικα γλυκιά,
35 γρ. βούτυρο,
1 κ.σ. νερό


Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και τοποθετούμε το ζυμάρι σε μεμβράνη στο ψυγείο για μισή ώρα.
Αλευρώνουμε μια επιφάνεια και ανοίγουμε φύλλο.

Φτιάχνουμε με κουπατ τα κρακεράκια μας και τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.