Μους σοκολάτα με αβοκάντο, της Ελένης Βερούση

Μους σοκολάτα με αβοκάντο, της Ελένης Βερούση

Υλικά

3 πολύ ώριμα και μαλακά αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια,
2/3 φλ. κακάο σε σκόνη,
2/3 φλ. μέλι ανθέων,
1/2 φλ. γάλα καρύδας,
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για γαρνίρισμα
λίγη κουβερτούρα,
λίγες φράουλες


Εκτέλεση

Είναι πολύ βασικό τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα και πολύ μαλακά, ώστε η μους να έχει βελούδινη υφή. Αλλιώς, δε θα λιώσει ομοιόμορφα.

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
Ισομοιράζουμε σε ψηλά ποτήρια.

Σερβίρεται αμέσως ή για να είναι ακόμα πιο δροσερό, από το ψυγείο.

Σας εύχομαι καλό μήνα με υγεία. Καλή απόλαυση!