Μπανζίνα, της Τζίνας Καραθανάση

Μπανζίνα, της Τζίνας Καραθανάση

Υλικά

3 κούπες αλεύρι γ.ο.χ
1 κιλό φέτα
5 αυγά
1 κρόκο
λίγο γάλα
λάδι


Εκτέλεση

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο αλέυρι. Ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα και το λάδι, μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Βάζουμε τη μισή φέτα κομματιασμένη μέσα στον χυλό και ανακατεύουμε.

Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε τον χυλό και από πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα τριμμένη.

Χτυπάμε τον κρόκο με γάλα και απλώνουμε στην πίτα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 30-40 λεπτά.