Ντοματοτυρόπιτα, της Ανδριάνας Κότικα

Ντοματοτυρόπιτα, της Ανδριάνας Κότικα

Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας,
5 ντομάτες χωρίς σπόρους σε κυβάκια,
500 γρ. φέτα,
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη,
2 κ.γ. ζάχαρη,
1 κ.γ. ρίγανη


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τις ντομάτες με τη ζάχαρη και αφήνουμε να φύγουν τα υγρά.

Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε τη σφολιάτα, βάζουμε ντομάτα, τυριά και ρίγανη παντού.

Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας, χαράζουμε την πίτα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει καλά.