
Πατατοσαλάτα, της Άννας Οικονομίδη-Γερμανή
Υλικά
1 κιλό πατάτες
5-6 αγγουράκια τουρσί
1 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κούπα ξύδι
4 αυγά βρασμένα +2 αυγά για γαρνίρισμα
αλάτι
πιπέρι
3 κούπες μαγιονέζα

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και όταν τις στραγγίσουμε, περιχύνουμε με το ξυδι. Τις αφήνουμε να σταθούν γύρω στο 1 τέταρτο.
Ψιλικόβουμε τα αγγουράκια.
Σ’ ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε την μαγιονέζα. Κρατάμε μισή κούπα για να την στρώσουμε απο πάνω και στολίζουμε με φέτες αυγού.