Πατατοσαλάτα, της Άννας Οικονομίδη-Γερμανή

Πατατοσαλάτα, της Άννας Οικονομίδη-Γερμανή

Υλικά

1 κιλό πατάτες
5-6 αγγουράκια τουρσί
1 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κούπα ξύδι
4 αυγά βρασμένα +2 αυγά για γαρνίρισμα
αλάτι
πιπέρι
3 κούπες μαγιονέζα


Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες και όταν τις στραγγίσουμε, περιχύνουμε με το ξυδι. Τις αφήνουμε να σταθούν γύρω στο 1 τέταρτο.

Ψιλικόβουμε τα αγγουράκια.

Σ’ ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε την μαγιονέζα. Κρατάμε μισή κούπα για να την στρώσουμε απο πάνω και στολίζουμε με φέτες αυγού.