Το πιο νόστιμο τσίζκεικ, της Ελένης Χανιώτου

Το πιο νόστιμο τσίζκεικ, της Ελένης Χανιώτου

Υλικά

Για τη Βάση
1 πακέτο μπισκότα digestive,
150γρ. λιωμένο βούτυρο

Για την Κρέμα
300γρ. τυρί κρέμα,
1 κουτί φυτική σαντιγί (στο ντενεκάκι),
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
1 βαζάκι μαρμελάδα φράουλα ή όποια άλλη σας αρέσει


Εκτέλεση

Τρίβουμε στο μίξερ τα μπισκότα, τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα μοιράζουμε σε ποτηράκια.
Τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.

Για την κρέμα

Έχουμε ήδη βάλει το τυρί, το γάλα και τη σαντιγί στο ψυγείο, για να ‘ναι κρύα.
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα να αφρατέψει, προσθέτουμε το τυρί και τέλος, το γάλα, για να γίνουν μια αφράτη κρέμα.

Την απλώνουμε πάνω στη βάση του μπισκότου και στολίζουμε με τη μαρμελάδα.