
Πράσινες Πιπεριές με φρέσκια ντομάτα και σκόρδο, της Τζίνας Καραθανάση
Υλικά
2 κιλά πράσινες πιπεριές κομμένες στη μέση και καθαρισμένες από τους σπόρους,
5 ντομάτες φρέσκες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους,
1 κ.σούπας ρίγανη
2 ή 3 σκελίδες σκόρδου σε μικρά κομμάτια,
αλάτι,
πιπέρι,
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε 2 κούπες νερό στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, όσο χρειάζεται.
Βάζουμε κομμένες τις πιπεριές και τις βράζουμε για 15′ περίπου.
Έπειτα, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα, τη ρίγανη, 1/2 κούπα ελαιόλαδο και το σκόρδο.
Βράζουμε για 1/2 ώρα περίπου, μέχρι να μαγειρευτεί καλά η σάλτσα και να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Ένα εύκολο, οικονομικό και γρήγορο φαγητό.