Ρεβανί με σιρόπι φράουλας και παγωτό, της Μαρίας-Μαγδαληνής Αδαμοπούλου

Ρεβανί με σιρόπι φράουλας και παγωτό, της Μαρίας-Μαγδαληνής Αδαμοπούλου

Υλικά

250 ml Σιμιγδάλι ψιλό,
250 ml Σπορέλαιο,
250 gr Αλεύρι,
8 Αυγά,
1 Μπέικιν,
2 Βανίλιες,

Για το Σιρόπι:
250 ml Νερό,
250 ml Ζάχαρη,
λίγο Λεμόνι


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζω το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπέικιν και τις βανίλιες.
Έπειτα, προσθέτω σιγά σιγά τα αυγά και το σπορέλαιο. Τα ανακατεύω με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
Παίρνω ένα ταψί 24 εκ., το βουτυρώνω και προσθέτω το μείγμα μέσα. Ψήνω στους 180C για 30 λεπτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το σιρόπι, αλλά και το γλυκό μας θα πρέπει να είναι ζεστά, για να σιροπιαστεί το γλυκό.