Ρολάκια πίτσας, της Αντωνίας Κανάκη

Ρολάκια πίτσας, της Αντωνίας Κανάκη

Υλικά

1 πακέτο ζύμη για πίτσα,
1 πιπεριά κομμένη σε κυβάκια,
10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένες,
200 gr. Gouda τριμμένο,
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες,
κέτσαπ,
ρίγανη


Εκτέλεση

Ανοίγουμε τη ζύμη στον πάγκο της κουζίνας και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια κέτσαπ.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και αραδιάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά από πάνω.

Τυλίγουμε σε ρολό όλο το ζυμάρι και κόβουμε σε μικρότερα ρολάκια.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στον αέρα, σε προθερμασμένο φούρνο.