Σοκολατάκια Ferrero Rocher, του Θέμη Καψή

Σοκολατάκια Ferrero Rocher, του Θέμη Καψή

Υλικά

3 φλυτζάνια θρυμματισμένα πουράκια σοκολάτας,
3 φλ. ψιλοκομμένα ψημένα φουντούκια,
1 + 1/4 φλ. (280 γραμμάρια) πραλίνα φουντουκιού


Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο κύπελλο ανακατεύετε τα ψιλοκομμένα πουράκια μαζί με τα φουντούκια και την πραλίνα φουντουκιού, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Στη συνέχεια, βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά και μετά πλάθετε σε μπαλίτσες μεγέθους ενός «κεφτέ».

Μόλις ολοκληρώσετε με όλα τα σοκολατάκια, βάζετε πάλι στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν και να σκληρύνουν. Έπειτα σερβίρετε.