Σουφλέ σοκολάτας, της Άντζελα Τζαφέρι

Σουφλέ σοκολάτας, της Άντζελα Τζαφέρι

Υλικά

5 αυγά
5 κροκάδια
130 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
120 γρ. βούτυρο
25 γρ. άχνη ζάχαρη
15 γρ. αλεύρι


Εκτέλεση

Χτυπώ τα αυγά και τα κροκάδια . Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε ένα μπεν μαρί. Προσθέτω τα αυγά και τη ζάχαρη και στο μείγμα της σοκολάτας το αλεύρι και τέλος τα ομογενοποιούμε όλα μαζί.

Τοποθετώ σε φαρμάκια πυρέξ και ψήνουμε στους 250 βαθμούς C για 6 με 8 λεπτά.