Σουφλέ σπανάκι, της Κυριακής Χατζηλιάδου

Σουφλέ σπανάκι, της Κυριακής Χατζηλιάδου

Υλικά

1/2 κιλό σπανάκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα θριματισμένη
150 γρ. ζαμπόν σε κύβους
ψωμί του τοστ
λίγο βούτυρο
τυρί τριμμένο
2 αυγά
3/4 του φλυτζανιού γάλα
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε λάδι το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι. Βγάζουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά και προσθέτουμε φέτα και ζαμπόν.

Στο ταψί μας απλώνουμε μία στρώση ψωμί. Απλωνουμε σπανάκι, μετά πάλι φέτες ψωμί και έπειτα το υπόλοιπο σπανάκι.

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το περίχύνουμε και απλώνουμε λίγο τριμμένο τυρί απο πάνω . Το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.