Σπανάκι φούρνου, της Μιρέλας Αντωνιάδου

Σπανάκι φούρνου, της Μιρέλας Αντωνιάδου

Υλικά

1 κιλό σπανάκι,
200 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο,
200 γραμμάρια φέτα,
2 αυγά,
6 κ.σ. γαλέτα,
αλατοπίπερο,
λίγο βούτυρο,
λίγο λάδι


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα τυριά, τη γαλέτα, λίγο λάδι, τα αυγά χτυπημένα και το αλατοπίπερο.

Λαδώνουμε ένα ταψί και προσθέτουμε το μείγμα.

Πασπαλίζουμε με βούτυρο και τυρί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C. Είναι έτοιμο όταν απορροφήσει τα υγρά του.
Καλή όρεξη!