Τα γλειφιτζούρια της απόλαυσης, της Ρένας Σιδηροπούλου

Τα γλειφιτζούρια της απόλαυσης, της Ρένας Σιδηροπούλου

Υλικά

500 γραμ. μπισκότα γεμιστά
200 γραμ. τυρί κρέμα
150 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
λίγη χρωματιστή τρούφα για τη διακόσμηση


Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, σχηματίζοντας μια ομοιόμορφη ζύμη.

Πλάθουμε με τη ζύμη μπαλάκια και καρφώνουμε το καθένα σε ένα μικρό ξυλάκι ή οδοντογλυφίδα.
Τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε τα μπαλάκια στην σοκολάτα.
Τα πασπαλίζουμε με την τρούφα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Καλή απόλαυση!