Τα τρουφάκια της Αγγελικής, της Ανθής Φάτσιου

Τα τρουφάκια της Αγγελικής, της Ανθής Φάτσιου

Υλικά

1 βιτάμ,
500 gr. τρούφα σκούρα,
κονιάκ,
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ,
1 ζαχαρούχο γάλα,
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη,
1 1/2 κούπ. χοντροκομμένα καρύδια


Εκτέλεση

Λιώνουμε στο multi-mulinex τα μπισκότα.

Χτυπάμε με το μίξερ το βιτάμ, το ζαχαρούχο γάλα και την άχνη ζάχαρη, μέχρι να γίνουν αλοιφή.

Βάζουμε σε μπολ τα μπισκότα, τα καρύδια και το κονιάκ και τα ανακατεύουμε με το μείγμα (2). Τα πλάθουμε αμέσως σε μικρές μπαλίτσες, αφού βρέξουμε τα χέρια μας με το κονιάκ.

Κυλάμε τις μπαλίτσες στην τρούφα.

Τέλος, τα βάζουμε στο ψυγείο, μέχρι να δέσουν και τα σερβίρουμε κρύα.