Τρουφάκια με ινδική καρύδα, της Ελένης Βερούση

Τρουφάκια με ινδική καρύδα, της Ελένης Βερούση

Υλικά

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
300 γρ. ινδική καρύδα


Εκτέλεση

Η διαδικασία είναι απλούστατη.

Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα και την καρύδα περίπου 300 γρ. Το ανακατεύουμε καλά καλά με τα χέρια, μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μείγμα που να πλάθεται.

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για λίγη ώρα. Μετά, πλάθουμε μπαλάκια και ρολάρουμε σε ένα μικρό μπολάκι με ινδοκάρυδο, για να καλύψουμε την επιφάνεια τους. Αν θέλετε, βάζετε ακόμα κακάο και τρούφα πολύχρωμη.

Καλή επιτυχία!
Καλό μήνα με υγεία!