Τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού, της Αλέκας Τρυφωνοπούλου

Τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού, της Αλέκας Τρυφωνοπούλου

Υλικά

Για τη ζύμη:
250 γρ. μινερβίνη,
2 κεσεδάκια γιαούρτι,
1 πακέτο φαρίν απ,
λίγο αλάτι

Για τη γέμιση:
400 γρ. τρίμμα φέτας,
αλάτι,
πιπέρι


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη μινερβίνη με το γιαούρτι, προσθέτουμε το αλεύρι και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.

Παίρνουμε ένα μικρό κομμάτι ζύμης, το ανοίγουμε και βάζουμε τη γέμιση μας.

Το κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-25 λεπτά.