Χιονάνθρωπος από ινδοκάρυδο, της Κικής Καραμπάση

Χιονάνθρωπος από ινδοκάρυδο, της Κικής Καραμπάση

Υλικά

6 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο,
4 κ.σ αλέυρι,
2 φλ.τσαγιού ζάχαρη,
2 βανίλιες,
4 κ.σ βούτυρο,
6 αβγά (ελαφρά χτυπημένα)

Για τη διακόσμηση
4 ζαχαρωτά,
3-4 κερασάκια γλασέ,
2 ξυλάκια κανέλα,
1 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο


Εκτέλεση

Σε ένα μπώλ, ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το αλέυρι. Βάζουμε σε κατσαρόλα, όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός απο τα κερασάκια, σε χαμηλή φωτιά ίσα να ζεσταθούν. Κατεβάζουμε απο την φωτιά, και ρίχνουμε μέσα, το μείγμα απο το ινδοκάρυδο με το αλέυρι, και ανακατεύουμε ελαφρά να ενσωματωθούν τα υλικά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε το κρύο μείγμα σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, για 15-20 λεπτά (αυτό θα το κοιτάξετε εσείς), να ροδίσει ελαφρά. Το αφήνουμε να κρυώσει, το κάνουμε θρύμματα, πλάθουμε το χιονάνθρωπο μας, και τον διακοσμούμε.