
Χοιρινό με μπύρα, της Μαρίας Καλαφάτη
Υλικά
500 γραμμάρια χοιρινό, 1 κονσέρβα μανιτάρια, 3 καρότα, 3 σκελίδες σκόρδο, 1 μπύρα 500ml, Λίγο κορν φλάουρ |

Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας, ρίχνουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με τη μπύρα και μαγειρεύουμε σε χύτρα, για 15-20 λεπτά.
Ανοίγουμε τη χύτρα και ρίχνουμε μέσα στο φαγητό μια κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ με λίγο νερό, ώστε να φτιάξουμε μια χυλωμένη σάλτσα.
Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πουρέ.
Καλή σας όρεξη!