Χοιρινό με μπύρα, της Μαρίας Καλαφάτη

Χοιρινό με μπύρα, της Μαρίας Καλαφάτη

Υλικά

500 γραμμάρια χοιρινό,
1 κονσέρβα μανιτάρια,
3 καρότα,
3 σκελίδες σκόρδο,
1 μπύρα 500ml,
Λίγο κορν φλάουρ

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας, ρίχνουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με τη μπύρα και μαγειρεύουμε σε χύτρα, για 15-20 λεπτά.
Ανοίγουμε τη χύτρα και ρίχνουμε μέσα στο φαγητό μια κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ με λίγο νερό, ώστε να φτιάξουμε μια χυλωμένη σάλτσα.

Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πουρέ.

Καλή σας όρεξη!