Χοιρινός παράδεισος, της Χρύσας Λάγιου

Χοιρινός παράδεισος, της Χρύσας Λάγιου

Υλικά

1 πράσινη πιπεριά,
1 κόκκινη πιπεριά,
1 σκελίδα σκόρδο,
1 κρεμμύδι,
4 φιλέτα κοτόπουλο στήθος σε κομματάκια,
1 κρέμα γάλακτος,
κάρυ,
ρύζι,
1 κύβο κότας,
αλάτι,
πιπέρι,
λάδι,
νερό


Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζω τα λαχανικά μέχρι να γυαλίσουν. Σε άλλο τηγάνι σοτάρω τα κομματάκια κοτόπουλου, μέχρι να ασπρίσουν.
Στη συνέχεια τα βάζω όλα μαζί, με ένα φλιτζάνι νερό, και τα σιγοβράζω για 15-20 λεπτά. Όταν βράσει το κοτόπουλο και μαλακώσει προσθέτω την κρέμα, το κάρυ, το αλατοπίπερο και συνεχίζω το βράσιμο για 2-3 λεπτά ακόμη.

Φτιάχνω το ρύζι, ανακατεύω και προσθέτω το ζωμό, λίγο κάρυ και αλατοπιπερώνω. Είναι έτοιμο!