
Ο αρνίσιος κιμάς, αν και δεν χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική μαγειρική, δίνει μοναδικές συνταγές. Όταν δε αναμειγνύεται με μπαχαρικά το γευστικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αυτό το είδος κιμά...
Ο αρνίσιος κιμάς, αν και δεν χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική μαγειρική, δίνει μοναδικές συνταγές. Όταν δε αναμειγνύεται με μπαχαρικά το γευστικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αυτό το είδος κιμά...
Λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο Ένα φανταστικό φαγητό της ελληνικής κουζίνας είναι οι λαχανοντολμάδες. Μία συνταγή της γιαγιάς που αξίζει να φτιάξετε και να...
ΜαγείρεψεΓια το κεμπάπ γιαουρτλού Ο κιμάς πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Γι' αυτό προτιμούμε αρνί για το κεμπάπ γιαουρτλού που έχει μπόλικο λίπος.Βάζουμε...
Μαγείρεψε