
Ο βασιλιάς ενός τραπεζιού είναι το κυρίως πιάτο και όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν για να το συνοδεύσουν και να ταιριάξουν γευστικά μαζί του. Τα κυρίως πιάτα πάντα κλέβουν την παράσταση κι όλη η...
Ο βασιλιάς ενός τραπεζιού είναι το κυρίως πιάτο και όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν για να το συνοδεύσουν και να ταιριάξουν γευστικά μαζί του. Τα κυρίως πιάτα πάντα κλέβουν την παράσταση κι όλη η...
H καρμπονάρα (carbonara), είναι μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς συνταγές της ιταλικής κουζίνας!Βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά μας σε...
ΜαγείρεψεΤο στρόμπολι (stromboli pizza), η ιταλική αυτή συνταγή, είναι η τυλιχτή γεμιστή πίτσα. Για να φτιάξουμε το stromboli,Ξεφλουδίζουμε το λουκάνικο και το ψιλοκόβουμε. ...
ΜαγείρεψεΓια το ρολό κιμά με πλούσια σάλτσα, τοποθετούμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για αρκετή ώρα, μέχρι...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το παστίτσιο εύκολο με ριγκατόνι, βάζοντας στο μπλέντερ το μπέικον, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι και τα...
ΜαγείρεψεΓια τα σουβλάκια με φαλάφελ νηστίσιμα, από την προηγούμενη μέρα βάζουμε σε μπολ τα όσπρια και τα καλύπτουμε με μπόλικο νερό και μία...
ΜαγείρεψεΓια τις μελιτζάνες παπουτσάκια, πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση κατά μήκος. Με μαχαίρι χαράζουμε σταυρωτά τη σάρκα και τις...
ΜαγείρεψεΖουμερός γυρος κοτοπουλο Για να φτιάξουμε τη συνταγη σπιτικος γυρος κοτοπουλο στο φουρνο, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια, σε ένα...
ΜαγείρεψεΓια το κοραλάκι με μανιτάρια αλά κρεμ στο φούρνο, βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά, όπου λόγω του σχήματός τους θα ρουφήξουν την...
ΜαγείρεψεΑυτά τα αφράτα κεφτεδάκια ελληνικά με φέτα και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος...
ΜαγείρεψεΓια την πίτα από τη γαλοπούλα που περίσσεψε,Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε τηγάνι βαθύ και σοτάρουμε τα λαχανικά, κρεμμύδι, καρότο και...
ΜαγείρεψεΓια τα μακαρόνια με κιμά, μελιτζάνα και γιαούρτι, πλένουμε πρώτα τις μελιτζάνες. Αφαιρούμε λωρίδες από τις φλούδες τους, να γίνουν ριγέ, και τις...
ΜαγείρεψεΓια το μπριάμ με κοτόπουλο, πλένουμε πρώτα όλα τα λαχανικά . Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μέγεθος μπουκιάς. Bάζουμε τις μελιτζάνες για...
ΜαγείρεψεΓια την αυθεντική Ισπανική παέγια θαλασσινών Ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι σε ένα ρηχό και φαρδύ σκεύος.Προσθέτουμε τα καλαμάρια ή τη σουπιά και...
ΜαγείρεψεΓια την νηστίσιμη μαγειρίτσα με μανιτάρια και χόρταΚαθαρίζουμε πρώτα τα μανιτάρια πολύ σχολαστικά και με ένα μαχαίρι τα κόβουμε...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το σουβλάκι λαχανικών, κόβουμε το χαλούμι σε καρέ των 2 εκ. Κόβουμε σε μικρά καρέ την πιπεριά και...
ΜαγείρεψεΓια το κριθαρότο με κοτόπουλο, ζεσταίνουμε πρώτα το μισό από το ελαιόλαδο σε μικρή πλασοτέ κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά.Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Σοτάρουμε...
ΜαγείρεψεΡύζι στο τηγάνι Πεντανόστιμο ρύζι με αυγό και λαχανικά στο τηγάνι που συνδυάζεται πολύ ωραία με το κρέας που περίσσεψε από το...
ΜαγείρεψεΓια την πιτα του βοσκου με πουρε από πατατα και κιμα, Η πιτα του βοσκου είναι φανταστική και πεντανόστιμη. Ξεκινήστε την...
ΜαγείρεψεΓι' αυτή την ιταλική συνταγή με γαρίδες, βάζουμε πρώτα μια κουτάλια λάδι σε κατσαρόλα και ψήνουμε τα κεφάλια και τα τσόφλια...
ΜαγείρεψεΓια το φρικασέ θαλασσινών καθαρίζουμε τις σουπιές, αφαιρούμε το μελάνι και τις ψιλοκόβουμε σε μπουκιές. Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε...
ΜαγείρεψεΓια το φιλέτο κοτόπουλο με μουστάρδα και μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε πρώτα το κοτόπουλο φιλέτο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.Τα ψήνουμε για...
ΜαγείρεψεΓια το θεϊκό ρύζι πιλάφι αμυγδάλου, ζεσταίνουμε το βούτυρο για να λιώσει σε μία μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Σπάμε...
ΜαγείρεψεΜπακαλιάρος σκορδαλιά είναι μία γεύση που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Με απαλή ή και χρωματιστή σκορδαλιά για μπακαλιάρο, απογειώνεται. Άλλωστε,...
ΜαγείρεψεΓια τη νηστίσιμη μακαρονάδα με λαχανικά και κόκκινη σάλτσα, σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σε χαμηλή φωτιά μαραίνουμε το κρεμμύδι...
ΜαγείρεψεΓια το ψάρι πλακί στο φούρνο με πατάτες και μπάμιες, καθαρίζουμε πρώτα καλά το ψάρι μέσα και έξω. Το αλατίζουμε και το...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε τη μεξικάνικη πίτα ταμάλες, βράζοντας το νερό σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε 2 κ.γ. αλάτι. Βροχηδόν ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο...
ΜαγείρεψεΓιουβέτσι με γαρίδες και bisque Για το γιουβέτσι με γαρίδες, καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε τα κεφάλια. Αφαιρούμε το έντερο της γαρίδας...
ΜαγείρεψεΓια το Cheesesteak sub sandwich Τυλίγουμε το κρέας με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 30' να σφίξει για να φτιάξουμε τα...
ΜαγείρεψεΓια το κοτόπουλο με χυλοπίτες στο φούρνο πρώτα μαγειρεύουμε το κοτόπουλο.Στεγνώνουμε πολύ καλά τις μερίδες του κοτόπουλου.Ζεσταίνουμε πλασωτέ κατσαρόλα και προσθέτουμε...
Μαγείρεψε