
Τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση κρέατος έχει ενοχοποιηθεί για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο, σε όλο και περισσότερες συνταγές, δίνονται εναλλακτικές που...
Τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση κρέατος έχει ενοχοποιηθεί για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο, σε όλο και περισσότερες συνταγές, δίνονται εναλλακτικές που...
Η μυστική και θεϊκή σάλτσα Café de Paris!Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με δαμάσκηνα Αν ψάχνετε μία εύκολη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων, το μοσχάρι με δαμάσκηνα είναι...
ΜαγείρεψεΜαριναρισμένο χοιρινό στη γάστρα Η μαρινάδα στο μαγείρεμα του κρέατος είναι το Α και Ω. Φτιάξτε το χοιρινό στη γάστρα από την...
ΜαγείρεψεΧοιρινό μπούτι με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες από την Αργυρώ Μια απίστευτη συνταγή της Αργυρώς για ένα φαγητό που θα...
ΜαγείρεψεΜια συνταγή με χοιρινό και γλυκόξινη σάλτσα που θα λατρέψετε. Το γλάσο από μέλι και πορτοκάλι είναι αυτό που απογειώνει το...
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι μαριναρισμένο στο φούρνο με ψητά λαχανικά Τι καλύτερο για το κυριακάτικο τραπέζι από ψαρονέφρι στο φούρνο. Μία συνταγή εύκολη από την...
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι αλα κρεμ με μανιτάρια από την Αργυρώ Αν ψάχνετε για μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που θα αφήσει εντυπώσεις, το ψαρονέφρι...
ΜαγείρεψεΓια τις χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες είναι σημαντικό να ζητήσουμε από τον κρεοπώλη μας μπριζόλες λαιμού που να είναι...
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι με πουρέ κάστανο Μία υπέροχη συνταγή για τα Χριστούγεννα είναι το ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο. Το ψαρονέφρι ταιριάζει ιδανικά με δαμάσκηνα...
ΜαγείρεψεΧοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες ζουμερή Τι καλύτερο για το κυριακάτικο τραπέζι μας μία χοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες. Μία...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με λαχανικά στο φούρνο, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μεγάλα κομμάτια.Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές από το συνολικό ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΗ διάσημη γαλλική συνταγή μοσχάρι μπουργκινιόν, είναι χρονοβόρα αλλά αξίζει ο κόπος να την δοκιμάσετε! Το μοσχάρι μπουργκινιόν είναι ένα είδος γαλλικού...
ΜαγείρεψεΓια το γκιούλμπασι!Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C στις αντιστάσεις για να ψήσουμε το χοιρινό γκιούλμπασι στη λαδόκολλα. Απλώνουμε...
ΜαγείρεψεΗ τσούκα Ρόδου, είναι μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή για μοσχάρι με πλιγούρι και τραχανά στη γάστρα. Παραδοσιακά γίνεται με κατσικάκι, αλλά και με μοσχαράκι...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι Χριστουγεννιάτικο φανταστικό Αναρωτιέστε "τι να μαγειρέψω τα Χριστούγεννα"; Το χριστουγεννιάτικο μοσχάρι στην κατσαρόλα με δαμάσκηνα και μανιτάρια είναι η απάντηση για...
ΜαγείρεψεΓια το κεϊμά γιαουρτλού, κομματιάζουμε πρώτα τις πίτες.Ψήνουμε τις πίτες για 10΄, να ροδίσουν, στους 200 βαθμούς C, σε αέρα, στη...
ΜαγείρεψεΓια το χουνκιάρ μπεγιεντί, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά λίγα λίγα τα κομμάτια του κρέατος για να...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχαρι με κολοκυθακια, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια για το μοσχαρι με κολοκυθακια στην κατσαρόλα, ετοιμάζουμε πρώτα τα...
ΜαγείρεψεΓια τα αρνίσια παϊδάκια στο τηγάνι με σταφύλια και πετιμέζι, συγκεντρώνουμε τα υλικά μας. Ξεκινάμε τα αρνίσια παϊδάκια στο τηγάνι, ζεσταίνοντας σε...
ΜαγείρεψεΓια το ψαρονέφρι με ζεστή σαλάτα Portobello και σάλτσα κρέμας, κόβουμε πρώτα το ψαρονέφρι σε χοντρά μενταγιόν (φέτες).Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με...
ΜαγείρεψεΤέτοια νοστιμιά σίγουρα δεν έχετε ξαναφάει. Μοσχάρι κατσαρόλας με λαχανικά σαν κανένα άλλο! Τη δοκίμασα στη Λάρισα στο «Το μαγειρείο της...
ΜαγείρεψεΓια το steak sandwich ετοιμάζουμε πρώτα τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Διαλέγουμε μεγάλα, κόκκινα κρεμμύδια, αφαιρούμε τις φλούδες και το πρώτο ντύμα τους. Με...
ΜαγείρεψεΑυτά τα αφράτα κεφτεδάκια ελληνικά με φέτα και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος...
ΜαγείρεψεΤι να κάνω το αρνί που περίσσεψε; Να το φτιάξεις μια πασχαλινή πίτα εύκολη με 10' προετοιμασία. Ζεστή να την απολαύσετε...
ΜαγείρεψεΗ παραδοσιακή συνταγή αρνί στη σούβλα, γίνεται σύμφωνα με το έθιμο το Πάσχα, αλλά σε μερικές περιοχές της Ελλάδας γίνεται πάρα...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε συκωταριά στο τηγάνι, επιλέγουμε μια μικρή συκωταριά από 700 μέχρι 900 γραμ. Αν έχετε και λίγα έντερα ο...
ΜαγείρεψεΡύζι στο τηγάνι Πεντανόστιμο ρύζι με αυγό και λαχανικά στο τηγάνι που συνδυάζεται πολύ ωραία με το κρέας που περίσσεψε από το...
ΜαγείρεψεΓια τα μαροκινά κεφτεδάκια,βάζουμε όλα τα υλικά, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια στρογγυλά και...
ΜαγείρεψεΓια το πιπεράτο φιλέτο μοσχάρι με δαμάσκηνα,Ζεσταίνουμε πρώτα τη μαυροδάφνη σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα τα δαμάσκηνα. Σκεπάζουμε την...
ΜαγείρεψεΓια τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα στο φούρνο Αφήνουμε τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα και τη δένουμε.Την αλείφουμε με λίγο...
Μαγείρεψε