
Τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση κρέατος έχει ενοχοποιηθεί για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο, σε όλο και περισσότερες συνταγές, δίνονται εναλλακτικές που...
Τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση κρέατος έχει ενοχοποιηθεί για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο, σε όλο και περισσότερες συνταγές, δίνονται εναλλακτικές που...
Το χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα,είναι μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για όσους αγαπούν το κρέας. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα...
ΜαγείρεψεΓια τα involtini, απλώνουμε το μοσχάρι πάνω στο ξύλο κοπής. Με την παλάμη μας το χτυπάμε να πλατύνει και να γίνει...
ΜαγείρεψεΓια τον παραδοσιακό πατσά σούπα, αγοράζουμε από τον κρεοπώλη μοσχαρίσια κοιλιά καθαρισμένη (στομάχι) και καθαρισμένο ποδαράκι μοσχαρίσιο μπροστινό. Στις μέρες μας,...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι κότσι στο φούρνο με κρασί και λαχανικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οσομπούκο μοσχάρι κομμένο σε χοντρές φέτες ή οποιοδήποτε κομμάτι...
ΜαγείρεψεΓια το κεμπάπ γιαουρτλού Ο κιμάς πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Γι' αυτό προτιμούμε αρνί για το κεμπάπ γιαουρτλού που έχει μπόλικο λίπος.Βάζουμε...
ΜαγείρεψεΑν μέχρι τώρα μόνο έχετε ακούσει για την Ρωσική σούπα borscht, τότε, ήρθε η ώρα να τη φτιάξετε. Η παντζαρόσουπα borscht συναντάται σε...
ΜαγείρεψεΓια το ταϊλανδέζικο stir-fry Κόβουμε το κρέας σε μικρά μακρόστενα κομμάτια και τα βάζουμε σε μπολ. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της μαρινάδας...
ΜαγείρεψεΓια το συκώτι στο τηγάνι Για να φτιάξουμε το βενετσιάνικο συκώτι στο τηγάνι, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΑν είστε τυχεροί και βρεθείτε σε παραδοσιακό παριανό πανηγύρι ή σε κάλεσμα παραδοσιακό στην Αντίπαρο, θα γευτείτε τη νοστιμιά της απλότητας...
ΜαγείρεψεΘεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί, η απόλυτη συνταγή για κάθε τραπέζι σας. Για το θεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί, σκουπίζουμε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε την κολοκύθα γεμιστή στο φούρνο, αφαιρούμε πρώτα με κοφτερό μαχαίρι το καπάκι από την επιφάνεια της κολοκύθας γύρω...
ΜαγείρεψεΤα μπριζολάκια χοιρινά με παλαιωμένο τσίπουρο είναι μία πολύ γευστική συνταγή! Για τα μπριζολάκια χοιρινά, ξεκινάμε να σοτάρουμε τα μπριζολάκια σε ένα αντικολλητικό...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τις ταλιατέλες με ψαρονέφρι, κόβουμε πρώτα το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας...
ΜαγείρεψεΓια το βουτυράτο συκώτι στο τηγάνι με πιπεριά Φλωρίνης, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης σε λεπτά...
ΜαγείρεψεΓια το κρασάτο μοσχάρι κατσαρόλας, κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια.Στεγνώνουμε το μοσχάρι σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι πιπεράτοΚόβουμε το κρέας για το μοσχάρι πιπεράτο σε φέτες πάχους ενάμιση εκατοστού. Το ροδίζουμε σε φαρδιά κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό φρικασέ με μαρούλια, χόρτα και αυγολέμονο, στεγνώνουμε πρώτα πολύ καλά το κρέας σε απορροφητικό χαρτί.Ζεσταίνουμε μια πλασοτέ κατσαρόλα σε...
ΜαγείρεψεΓια τα κοκκινιστά φασολάκια με χοιρινό, πρώτα συγκεντρώνουμε τα υλικά μας. Στη συνέχεια για τα φασολάκια με χοιρινό,Στεγνώνουμε καλά...
ΜαγείρεψεΓια το παραδοσιακό αρνί γιουβέτσι στο φούρνο επιλέγουμε αρνάκι σπάλα, κατά προτίμηση κομμένο σε μερίδες.Στεγνώνουμε πολύ καλά το αρνί σε...
ΜαγείρεψεΞέρετε τι είναι ο καπαμάς; Είναι ένα φαγητό με κρέας, συνήθως μοσχάρι ή αρνί, μαγειρεμένο με ντομάτες. Ο όρος «καπαμά» έχει τουρκικές...
ΜαγείρεψεΟρτύκια φλαμπέ στο τηγάνι Στεγνώνουμε πρώτα τα ορτύκια σε απορροφητικό χαρτί.Αλατοπιπερώνουμε γύρω γύρω. Τα τυλίγουμε το κάθε ένα με 1 φέτα...
ΜαγείρεψεΑυτό το κατσικάκι κοκκινιστό στο φούρνο, είναι το παραδοσιακό στιφάδο της Ρόδου και είναι μία εύκολη συνταγή με σάλτσα μοναδική.Σε μια λεκάνη...
ΜαγείρεψεΓια το παραδοσιακό κατσικάκι γεμιστό,κόβουμε πρώτα το κεφαλάκι, τις σπάλες και τα μπούτια από το σφαχτό και τα πλένουμε...
ΜαγείρεψεΓια το αρνάκι λεμονάτο στην κατσαρόλα,ζεσταίνουμε πρώτα σε μία πλασωτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το αρνί μέχρι να πάρει...
ΜαγείρεψεΓια τα σπιτικά λουκάνικα, χτυπάμε πρώτα σε ένα γουδί το σκόρδο με το αλάτι να γίνει πάστα. Προσθέτουμε το ξίδι και...
ΜαγείρεψεΚοκκινιστοί λαχανοντολμάδες με ντομάτα. Τους έχετε δοκιμάσει; Φτιάξτε τους γιατί είναι φανταστικοί!
ΜαγείρεψεΓιαπράκια με κιμά Τα γιαπράκια με κιμά έρχονται από τα όμορφα Δωδεκάνησα. Αυτά τα ντολμαδάκια από την όμορφη Κω γίνονται χωρίς σάλτσα...
ΜαγείρεψεΓια την παραδοσιακή λακάνη Ρόδου, μουλιάζουμε πρώτα τα ρεβύθια στο νερό από την προηγούμενη μέρα. Βάζουμε το κατσίκι στο πήλινο σκεύος (λακάνη),...
ΜαγείρεψεΤι λέτε για αρνάκι τυλιγμένο με αμπελόφυλλα, γεμιστό με μυρωδικά και τυριά και ψημένο στο φούρνο μέχρι να γίνει λουκούμι.
ΜαγείρεψεΓια το λεμονάτο χοιρινό στο φούρνο με πατάτες, διαλέγουμε χοιρινές μπριζόλες λαιμού χωρίς κόκαλο, κομμένες σε πάχος περίπου 2,5 - 3...
Μαγείρεψε