
Τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση κρέατος έχει ενοχοποιηθεί για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο, σε όλο και περισσότερες συνταγές, δίνονται εναλλακτικές που...
Τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση κρέατος έχει ενοχοποιηθεί για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο, σε όλο και περισσότερες συνταγές, δίνονται εναλλακτικές που...
Σε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα...
ΜαγείρεψεΣτο ελαιόλαδο ροδίζουμε τις μερίδες χοιρινού και αρνιού, να κάνουν ελαφριά κρούστα. Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε καλά τον πάτο της...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με αρακά, ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με λαχανικά, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το χοιρινό με λάχανο, ξεφλουδίζοντας πρώτα τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου. Τα ζεματάμε για 2'-3' σε νερό που...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με κολοκύθα, καθαρίζουμε πρώτα την κολοκύθα από τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες. Στη συνέχεια την κόβουμε...
ΜαγείρεψεΧοιρινό με μουστάρδα, ένας συνδυασμός του ονείρου, με πλούσια σάλτσα, σιγομαγειρεμένο στη γάστρα. Τυλίγουμε το θυμάρι, το μαϊντανό και το πιπέρι...
ΜαγείρεψεΤο πρώτο πράγμα που θα κάνουμε για το γεμιστό αρνί, είναι να πλύνουμε το κρέας. Το στραγγίζουμε και το σκουπίζουμε. Αλείφουμε...
ΜαγείρεψεΓια την τερίνα χοιρινού, διαλέγουμε σπάλα και λαιμό. Τα ψιλοκόβουμε εμείς με το μαχαίρι ή ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να τα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το μοσχάρι ραγού, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σε ένα τηγάνι βαθύ ή σε μία πλασοτέ κατσαρόλα.Προσθέτουμε το κρεμμύδι,...
ΜαγείρεψεΓια το αρνί με κυδώνια στο φούρνο, αφήνουμε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.Προθερμαίνουμε το φούρνο. Θα ψήσουμε στους...
Μαγείρεψε