Ντολμαδάκια γιαλαντζί από την Αργυρώ
Τα ντολμαδάκια ή αλλιώς σαρμαδάκια γιαλαντζί δεν λείπουν από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι. Ένα πιάτο θρεπτικό με πολλούς τρόπους παρασκευής και...
ΜαγείρεψεΤα ντολμαδάκια ή αλλιώς σαρμαδάκια γιαλαντζί δεν λείπουν από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι. Ένα πιάτο θρεπτικό με πολλούς τρόπους παρασκευής και...
ΜαγείρεψεΣυγκέντρωσε όλα τα υλικά για να φτιάξεις μια ζουμερή γέμιση. Η ζουμερή γέμιση θα κάνει αφράτα τα ντολμαδάκια με αυγολέμονο και...
ΜαγείρεψεΣαρμαδάκια γιαλαντζί, με αμπελόφυλλα, ή και με κιμά! Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε! Θα πάθετε πλάκα και θα ξετρελαθείτε!
ΜαγείρεψεΤα γιαπράκια με κιμά έρχονται από τα όμορφα Δωδεκάνησα. Αυτά τα ντολμαδάκια από την όμορφη Κω γίνονται χωρίς σάλτσα για ντολμαδάκια....
ΜαγείρεψεΗ συνταγή ντολμαδάκια στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα θα σου μείνει αξέχαστη. Την διαφορά κάνουν οι σταφίδες και το κουκουνάρι καθώς...
ΜαγείρεψεΚάποτε, πριν από χρόνια, όταν πρωτόφαγα τζιγεροσαρμά, καλεσμένη σε κάποιο τραπέζι στη Θεσσαλονίκη, τρελάθηκα με τη νοστιμιά του. Φτιάξτε αυτόν το...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακά ντολμαδάκια με κιμά και ρύζι. Γιαπράκια τα λέμε στο νησί μου την Πάρο όπως και στα περισσότερα νησιά. Θεωρείται φαγητό...
ΜαγείρεψεΓια τις πιπεριές γεμιστές με κιμά και ρύζι Ξεκινάμε, πλένοντας πρώτα όλα τα λαχανικά. Κόβουμε μία φέτα απ’ το πάνω μέρος...
Μαγείρεψε