
Χοιρινό, αγαπημένο κρέας που μπορείτε να κάνετε πολλές συνταγές και να τους μαγέψετε όλους. Κάθε κομμάτι χοιρινό έχει τη νοστιμιά του και το σωστό του μαγείρεμα. Σερβίρεται με τα πάντα και...
Χοιρινό, αγαπημένο κρέας που μπορείτε να κάνετε πολλές συνταγές και να τους μαγέψετε όλους. Κάθε κομμάτι χοιρινό έχει τη νοστιμιά του και το σωστό του μαγείρεμα. Σερβίρεται με τα πάντα και...
Για το λεμονάτο χοιρινό στο φούρνο με πατάτες, διαλέγουμε χοιρινές μπριζόλες λαιμού χωρίς κόκαλο, κομμένες σε πάχος περίπου 2,5 - 3...
ΜαγείρεψεΓια την κρασάτη χοιρινή τηγανιά με πράσο, βάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το κρέας.Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την...
ΜαγείρεψεΓια να γίνει πετυχημένο το τηγανητό σνίτσελ χοιρινό, το κρέας πρέπει να είναι καλά χτυπημένο και ισόπαχο. Αν δεν το αγοράσετε...
ΜαγείρεψεΓια τη σάλτσα Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να γίνει ξανθό για περίπου 6'-8', δεν πρέπει...
ΜαγείρεψεΓια το ψαρονέφρι ουέλινγκτον (wellington), πασπαλίζουμε τον πάγκο με αλάτι, ανάμεικτα πιπέρια και φρέσκο θυμάρι. Κυλάμε το χοιρινό φιλέτο να ντυθεί (και τα...
ΜαγείρεψεΠρώτα φτιάχνουμε τη γέμιση για το Χριστουγεννιάτικο χοιρινό καρέ με σάλτσα μήλου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το θυμάρι, το φασκόμηλο...
ΜαγείρεψεΤο κοκκινιστό χοιρινό με πατάτες, είναι μια παραδοσιακή συνταγή που φτιάχνουν στα νησιά των Κυκλάδων. Εκεί, το λένε ρόστο.Για να...
ΜαγείρεψεΠασχαλινό καρέ κρεάτων Για να φτιάξουμε αυτή τη μοναδική συνταγή πασχαλινό καρέ κρεάτων, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο μας στους 170°C, στις αντιστάσεις....
ΜαγείρεψεΓια το ολόκληρο γουρουνόπουλο γάλακτος στο φούρνο πλένουμε πρώτα καλά και στεγνώνουμε το χοιρίδιο. Αν μπορούμε να βρούμε λεμονόφυλλα η νερατζόφυλλα...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα γεμιστή στη λαδόκολλα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 ºC και ντύνουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.Στην πλευρά της...
ΜαγείρεψεΓια το πιο νόστιμο χοιρινό καρέ γεμιστό με βερίκοκα και δαμάσκηνα, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 200οC.Ψήνουμε το κουκουνάρι και τα...
ΜαγείρεψεΓια την ηπειρώτικη κρεατόπιτα με χοιρινό και κοτόπουλο, ή αλλιώς Γιαννιώτικη βασιλόπιτα αλμυρή, βάζουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα το κοτόπουλο, το κρέας,...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με σελινόριζα και σέλινο αυγολέμονο,Ταμπονάρουμε πρώτα τις μερίδες του χοιρινού με απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν. ...
ΜαγείρεψεΓια τον σπιτικό γύρο χοιρινό Ο γύρος χοιρινός χρειάζεται να ζητήσουμε απο τον κρεοπώλη μας να κόψει το κρέας σε κομμάτια (για...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα Για να φτιάξουμε την καραμελωμένη πανσέτα, ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας δώσει κομμάτι πανσέτας χοντρό με αρκετό εξωτερικό...
ΜαγείρεψεΓιορτινό πιλάφι µε δαµάσκηνα και βερίκοκα Φανταστικό πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς ιδανικό για κάθε γιορτινό τραπέζι! Για το ρύζι με...
ΜαγείρεψεΓια τη ρεβυθάδα με χοιρινό, σπανάκι και αγκινάρες, ξεκινάμε από το προηγούμενο βράδυ, βάζοντας τα ρεβύθια να μαλακώσουν.Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μικρές μερίδες, ή σε μέγεθος μεγάλης μπουκιάς. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο...
ΜαγείρεψεΓια τα χοιρινά μπριζολάκια με λαχανικά στο τηγάνι, βάζουμε πρώτα τα μπριζολάκια ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και τα χτυπάμε με βαρύ αντικείμενο...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με λαχανικά και βίδες, ξεκινάμε καθαρίζοντας τα λαχανικά. Ψιλοκόβουμε το κρεμύδι, το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε μικρά...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα στο τηγάνι Χρειαζόμαστε πολύ λεπτοκομμένη πανσέτα χωρίς κόκκαλο.Η σάλτσα με τα μήλα απογειώνει την πανσέτα στο τηγάνι. Σπάμε...
ΜαγείρεψεΓια το γλασαρισμένο ψαρονέφρι,Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα. Τα ανακατεύουμε καλά. Βουτάμε μέσα...
ΜαγείρεψεΓια τις κρασάτες μπριζόλες με λαχανικά στο φούρνο, πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο για τις κρασάτες μπριζόλες στο φούρνο, ταμπονάρουμε – σκουπίζουμε τις...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με κυδώνια και πατάτες στη γάστρα,Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε σε μεγάλο...
ΜαγείρεψεΓια το μπεκρή μεζέ με χοιρινό και πιπεριές,Zεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το χοιρινό κρέας...
ΜαγείρεψεΓια τις κοκκινιστές μπριζόλες στην κατσαρόλα, ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε το κρεµµύδι...
Μαγείρεψε