
Χοιρινό, αγαπημένο κρέας που μπορείτε να κάνετε πολλές συνταγές και να τους μαγέψετε όλους. Κάθε κομμάτι χοιρινό έχει τη νοστιμιά του και το σωστό του μαγείρεμα. Σερβίρεται με τα πάντα και...
Χοιρινό, αγαπημένο κρέας που μπορείτε να κάνετε πολλές συνταγές και να τους μαγέψετε όλους. Κάθε κομμάτι χοιρινό έχει τη νοστιμιά του και το σωστό του μαγείρεμα. Σερβίρεται με τα πάντα και...
Ξεκινάμε το χοιρινό μπούτι στο φούρνο, τρυπώντας με μυτερό μαχαίρι την πέτσα και μπήγουμε τις φέτες σκόρδου. Αλατοπιπερώνουμε καλά το μπούτι...
ΜαγείρεψεΓια τα Μπριζολάκια με βαλσαμικό και καραμελωμένα λαχανικά Ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε τηγάνι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε...
ΜαγείρεψεΓια τα μπριζολάκια τριπλέτα στο φούρνο Διαλέγουμε κρέατα από μικρό ζώο και ειδικά το χοιρινό για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.Προθερμαίνουμε το...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα φούρνου με τραγανή κρούστα, αλείφουμε πρώτα το κρέας με λίγο από το ελαιόλαδο σε όλη την επιφάνεια. Ανακατεύουμε σε...
ΜαγείρεψεΓι' αυτή τη συνταγή για πουρέ πατάτας με λουκάνικα, ραγού κολοκύθας και πανσέτα, αφαιρούμε πρώτα το περίβλημα από τα λουκάνικα και...
ΜαγείρεψεΓια το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και κρασί,Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι. Βάζουμε μέσα το κρέας...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό καρέ, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.Θρυμματίζουμε τα τυριά σε μπολ. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες, την πιπεριά, το...
ΜαγείρεψεΓια να γίνει τέλειος ο χοιρινός σπιτικός γύρος στο φούρνο, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας σε κομμάτια για γύρο. Ο σπιτικός γύρος...
ΜαγείρεψεΓια τη τηγανιά ξιδάτη με κρασί 1. Βάζουμε σε γυάλινο σκεύος το χοιρινό. Το αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Το περιχύνουμε...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το χοιρινό με σάλτσα μήλου, καθαρίζοντας πρώτα με ένα κοφτερό μαχαίρι το κρέας από τις μεμβράνες του. Στη...
ΜαγείρεψεΣε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα...
ΜαγείρεψεΣτο ελαιόλαδο ροδίζουμε τις μερίδες χοιρινού και αρνιού, να κάνουν ελαφριά κρούστα. Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε καλά τον πάτο της...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με αρακά, ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με λαχανικά, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το χοιρινό με λάχανο, ξεφλουδίζοντας πρώτα τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου. Τα ζεματάμε για 2'-3' σε νερό που...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με κολοκύθα, καθαρίζουμε πρώτα την κολοκύθα από τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες. Στη συνέχεια την κόβουμε...
ΜαγείρεψεΧοιρινό με μουστάρδα, ένας συνδυασμός του ονείρου, με πλούσια σάλτσα, σιγομαγειρεμένο στη γάστρα. Τυλίγουμε το θυμάρι, το μαϊντανό και το πιπέρι...
ΜαγείρεψεΓια την τερίνα χοιρινού, διαλέγουμε σπάλα και λαιμό. Τα ψιλοκόβουμε εμείς με το μαχαίρι ή ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να τα...
Μαγείρεψε