Το αλεύρι είναι μια απλή, λευκή σκόνη που προκύπτει από το άλεσμα διαφόρων καρπών. Οι καρποί που μας δίνουν αλεύρι πιο συχνά είναι δημητριακοί καρποί όπως είναι το σιτάρι, η σίκαλη κ.α., με το...
Τούρτα φράουλα
Όλα τα υλικά για την τούρτα φράουλα, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
ΜαγείρεψεΤούρτα με αγριοφράουλα
Για την εύκολη τούρτα με παντεσπάνι και γέμιση μαρμελάδα φράουλα, κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπεικιν πάουντερ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους...
ΜαγείρεψεΝηστίσιμοι κουραμπιέδες με λάδι
Κουραμπιέδες με λάδι νηστίσιμοι Αυτοί οι νηστίσιμοι κουραμπιέδες με λάδι από την Αργυρώ είναι το κάτι άλλο! Φτιάξτε τους στις γιορτές και...
ΜαγείρεψεΚέικ σοκολάτας γεμιστό με μαρμελάδα
Ένα κέικ με μαρμελάδα, με γεμάτη γεύση και μοναδικό άρωμα. Το σερβίρεις σαν ένα καθημερινό κέικ, αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο...
ΜαγείρεψεΚερασόπιτα
Κερασόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ανοιξιάτικη και μοσχομυριστή. Φτιάξτε την οπωσδήποτε, όταν τα κεράσια είναι στην εποχή τους!
ΜαγείρεψεΛαμπρόψωμο από τα Δωδεκάνησα
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το παραδοσιακό λαμπρόψωμο με γλυκάνισο, βάζοντας το αλεύρι σε λεκάνη, προσθέτουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο,...
ΜαγείρεψεΕύκολη κερασόπιτα
Φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη για την εύκολη κερασόπιτα με μαρμελάδα. Στο μίξερ, στον κάδο με τους κόφτες, ρίχνουμε το αλεύρι, το...
Μαγείρεψε