Η κρέμα γάλακτος είναι ένα διάσημο γαλακτοκομικό προϊόν. Προκύπτει από την αφαίρεση του λιπαρού μέρους του γάλακτος πριν από την ομογενοποίηση, το οποίο συσσωρεύεται στην επιφάνειά του. Στο...
Μους σοκολάτας µε σοκολατάκια µέντας
Μους σοκολάτας με σοκολάτα μένταςΨιλοκόβουμε σε τρίμματα τη σοκολάτα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος (35%) στο μίξερ, σε παχύρρευστη μορφή. Την...
ΜαγείρεψεΜπόμπα τυριού
Για τη μπόμπα τυριιού, βάζουμε το τυρί κρέμα σε μπολ και με μίξερ χειρός το αφρατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, άνηθο,...
ΜαγείρεψεΦοντάν σοκολάτας
Απλή συνταγή για ζουμερό σοκολατένιο γλυκό! Αν έχετε τα υλικά, φτιάξτε το τώρα! Είναι απλά φανταστικό!
ΜαγείρεψεΚραμπλ μπισκότου με κρέμα φυστικοβούτυρο
Για το κραμπλ μπισκότου, βάζουμε τα μπισκότα σε σακούλα τροφίμων και τα θρυμματίζουμε με τον πλάστη.Λιώνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά...
ΜαγείρεψεΕύκολη κρεμ μπρουλέ με πορτοκάλι
Για την εύκολη κρεμ μπρουλέ με πορτοκάλι, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς C στις αντιστάσεις. Χρειαζόμαστε 6 πυρίμαχα ατομικά μπολάκια...
ΜαγείρεψεΨητά δαμάσκηνα με κρέμα αμυγδάλου
1. Φτιάχνουμε την κρέμα αμυγδάλου: Ντύνουμε με μεβράνη μία μακρόστενη φόρμα του κέικ διαστάσεων 14x20 εκ. Σε μπολ με μίξερ χειρός...
ΜαγείρεψεΤσιζκεικ με γιαουρτι και ζελε φραουλα
Τσιζκεικ με γιαουρτι από την Αργυρω Πεντανόστιμο τσιζκεικ με γιαουρτι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Στη συνέχεια, για το cheesecake φραουλα...
ΜαγείρεψεΜους ροδάκινο
Ξεκινάμε τη μους ροδάκινο, βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να µουλιάσει και να φουσκώσει.Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα (πούλπα)...
Μαγείρεψε