Μοσχάρι σε σφολιάτα (Beef Wellington)
Ξεκινάμε το μοσχάρι ουέλινγκτον (beef wellington) με σφολιάτα, καθαρίζοντας με κοφτερό μαχαίρι το κρέας από μεμβράνες και λίπος. Αν χρησιμοποιήσουμε φιλέτο, διπλώνουμε...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το μοσχάρι ουέλινγκτον (beef wellington) με σφολιάτα, καθαρίζοντας με κοφτερό μαχαίρι το κρέας από μεμβράνες και λίπος. Αν χρησιμοποιήσουμε φιλέτο, διπλώνουμε...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι στιφάδο, κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και λίγο λίγο ροδίζουμε το κρέας...
ΜαγείρεψεΓια το πικάντικο μοσχάρι με πιπεριές και μπύρα στο φούρνο, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 180 βαθμούς C, στις αντιστάσεις.Ψιλοκόβουμε το...
ΜαγείρεψεΓια το κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο, ή όπως το λέμε στα νησιά μας, κυκλαδίτικο πατατάτο,Ζεσταίνουμε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΓια την κρεατόπιτα με μοσχάρι και λαχανικά, κόβουμε το κρέας σε πολύ λεπτές φέτες. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε...
ΜαγείρεψεΓια την παστιτσάδα με μοσχάρι, σε πλασοτέ κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε...
ΜαγείρεψεΓια το ζουμερό βοδινό στη γάστρα, θα χρησιμοποιήσουμε μικρή γάστρα που να μπαίνει στο μάτι της κουζίνας ή κατσαρόλα που να μπαίνει...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με μανιτάρια στην κατσαρόλα,Κόβουμε πρώτα το κρέας σε μπουκιές. Ψιλοκόβουμε τη φέτα πανσέτας σε κομματάκια. Με...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι γεμιστό με φέτα, τοποθετούμε πρώτα το κιλότο σε σανίδα κοπής και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε φέτες πάχους...
ΜαγείρεψεΓια τέλειο κοκκινιστό μοσχάρι με ρύζι και κυδώνι απ΄ την Αργυρώ, Μια από τις πιο ωραίες συνταγες με μοσχάρι κοκκινιστό παραδοσιακό με...
ΜαγείρεψεΓια το κοκκινιστό μοσχάριΚόβουμε το κρέας σε μεγάλες μπουκιές. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας γύρω...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα, κάνουμε πρώτα σε σουβλί ή μασάτι, τρύπα κατά μήκος του κρέατος. Κόβουμε σε μπαστούνια λεπτά...
ΜαγείρεψεΓια το κρέας γιαχνί με μαστίχα Χίου, κόβουμε με ένα μαχαίρι τα λαχανικά.Βράζουμε πρώτα το μοσχάρι με το θυμάρι και...
ΜαγείρεψεΓια το κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ, πρώτα θωρακίζουμε το κρέας, για να γίνει πιο ζουμερό το μοσχάρι.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με πιπεριές στην κατσαρόλα,Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα το κρέας σε μερίδες και το ροδίζουμε στην κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με μανιτάρια,Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα τις φέτες μοσχάρι στα δύο. Σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λιπαρή ουσία) ψήνουμε...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με μελιτζάνες, κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω...
ΜαγείρεψεΤο μοσχάρι γιαουρτλού είναι μία πεντανόστιμη συνταγή. Το μοσχάρι γιαουρτλού είναι από τα φαγητά που ανασύρει μνήμες, γεύσεις και αρώματα. Για το...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι κατσαρόλας με καρότα και αρακά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ (φαρδιά και ρηχή) κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το μοσχάρι κατσαρόλας με μανιτάρια, ροδίζοντας πρώτα το κρέας στο ελαιόλαδο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σε μία κατσαρόλα,...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες και καρότα, ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας βάλει το μοσχάρι σε δυχτάκια ψησίματος ή το...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας, ταμπονάρουμε (σκουπίζουμε) πρώτα το κρέας με απορροφητικό χαρτί κουζίνας κι ύστερα το αλατοπιπερώνουμε κι από...
Μαγείρεψε