Μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας & πομοντόρια
Για να φτιάξουμε το μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας σε μεγάλες μπουκιές.Σε κατσαρόλα και...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας σε μεγάλες μπουκιές.Σε κατσαρόλα και...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το μοσχάρι με αποξηραμένα και φρέσκα μανιτάρια, κόβοντας πρώτα το κρέας σε 2 φιλέτα. Το αλατοπιπερώνουμε. Ξεπλένουμε τα άγρια μανιτάρια...
ΜαγείρεψεΞεπλένουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε με μαχαίρι. Θα μουλιάσουν αργότερα στη σάλτσα με το μοσχάρι μπρεζέ, δίνοντας της εκπληκτικά αρώματα.Δένουμε...
ΜαγείρεψεΓια το κρέας Ετοιμάζουμε πρώτα το κρέας για το φιλέτο μοσχάρι με λαχανικά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C στον αέρα....
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι,Ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά το κρέας...
ΜαγείρεψεΓια τα πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού,Κόβουμε τα μοσχαρίσια πλευρά σε χοντρά κομμάτια, ανάμεσα στα κόκαλα ή ζητάμε από τον...
ΜαγείρεψεΜοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με πατατάκια Για τον μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο Καθαρίζουμε το κρέας από τις λευκές μεμβράνες ή ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας τον καθαρίσει....
ΜαγείρεψεΓια το Vitello Tonnato (βιτέλο τονάτο), πλένουμε το κρέας. Το δένουμε με σπάγκο μαγειρικής για να κρατήσει το σχήμα του ή...
ΜαγείρεψεΠασπαλίζουμε το κρέας με λίγο αλεύρι. Τινάζουμε τα κομμάτια, να φύγει το περιττό.Ζεσταίνουμε τις 4 κ.σ. από το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το μοσχάρι ραγού, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σε ένα τηγάνι βαθύ ή σε μία πλασοτέ κατσαρόλα.Προσθέτουμε το κρεμμύδι,...
Μαγείρεψε