Ιταλική πίτσα
Για την Ιταλικη πιτσα με λεπτή ζύμη, σάλτσα Ναπολιτάνα και μοτσαρέλα, βάζουμε πρώτα σε μπολ ανάδευσης το χλιαρό νερό, τη μαγιά,...
ΜαγείρεψεΓια την Ιταλικη πιτσα με λεπτή ζύμη, σάλτσα Ναπολιτάνα και μοτσαρέλα, βάζουμε πρώτα σε μπολ ανάδευσης το χλιαρό νερό, τη μαγιά,...
ΜαγείρεψεΓια την μαγειρίτσα κοκκινιστή, καθαρίζουμε πρώτα τα εντεράκια γυρνώντας τα μέσα έξω με ένα στυλό ή μολύβι. Τα ξεπλένουμε και τα...
ΜαγείρεψεΜακαρόνια με σάλτσα ντομάτας (ναπολιτάνα) Δοκιμάστε αυτά τα μακαρόνια με σάλτσα ναπολιτάνα και θα ξατρελαθείτε! Ξεκινάμε με τη σάλτσαΦτιάχνουμε πρώτα την κόκκινη...
ΜαγείρεψεΓια τις σουπιές με σπανάκι και φακές βάζουμε πρώτα τις φακές σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό, να βράσουν, περίπου για 25΄, μέχρι...
ΜαγείρεψεΓια τους γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο, μουσκεύουμε από την προηγούμενη μέρα τους γίγαντες σε μπόλικο νερό με λίγη σόδα μαγειρικής.Την...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας σε μεγάλες μπουκιές.Σε κατσαρόλα και...
ΜαγείρεψεΓια το ντοματόψωμο, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3΄-4΄, να ροδίσει ελαφρά – να ξανθύνει....
Μαγείρεψε