Εκτέλεση
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τα μπαλάκια τυριού, ζεσταίνοντας πρώτα το ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι. Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2΄-3΄ να γίνουν διάφανα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βάζουμε σε μπολ το κατσικίσιο τυρί και το λιώνουμε με πιρούνι. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Καλύτερα είναι να τα ζυμώσουμε με το χέρι.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τυριού και τα κυλάμε λίγα στα πιπέρια, λίγα στο φυστίκι και λίγα στο καρύδι. Τα σερβίρουμε με κράκερ, κριτσίνια ή φρυγανισμένη μπαγκέτα.
Extra tip
Μπορούμε επίσης να τα καλύψουμε με μαυροκούκι, με σουσάμι, με σουμάκ, με πάπρικα, με μπούκοβο ή με ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα κ.λπ.