Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, να αφρατέψουν καλά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά στο μείγμα. Σχίζουμε κάθετα τη βανίλια και με τη λάμα του μαχαιριού αφαιρούμε τον καρπό της. Τον ρίχνουμε στο μείγμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το κοσκινισμένο αλεύρι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε πολύ καλά μία φόρμα του κέικ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Κόβουμε τα τρίγωνα σοκολάτας στη μέση και τα μπήγουμε στο κέικ. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 175οC, στις αντιστάσεις, για 55΄ με 1 ώρα,μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι.
Για τη νουγκά: Λιώνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα σε πολύ χαμηλή φωτιά. Περιχύνουμε το κέικ αφού κρυώσει.