Εκτέλεση
Για τα ατομικά κεκάκια μήλου, χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο για 3΄-4΄, μέχρι να κρεμώσουν.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα, για να απορροφάει το μείγμα το αυγό που προστίθεται κάθε φορά.
Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι με το χυμό μήλου.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για 8 ατομικά κεκάκια ή χρησιμοποιούμε 8 φορμίτσες μιας χρήσης.
Ισομοιράζουμε το μείγμα.
Πλένουμε και κόβουμε στα 4 το μήλο (με τη φλούδα).
Αφαιρούμε την καρδιά και τους σπόρους και κόβουμε σε λεπτές φέτες (με τη φλούδα).
Καλύπτουμε τα κεκάκια με τις φέτες μήλου.
Σε μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Με το μισό μείγμα πασπαλίζουμε τα κεκάκια.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C στις αντιστάσεις για 25΄.
Αφού τα βγάλουμε από το φούρνο, τα ξεφορμάρουμε να κρυώσουν.
Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη κανελοζάχαρη.