Βούτυρομέλι και κακάο στο ψωμί
Για το άλειμμα με βούτυρο, κακάο και μέλι,
- βάζουμε πρώτα το μέλι σε μικρή κατσαρόλα.
- Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε για λίγα λεπτά, ώστε να γίνει χλιαρό.
- Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Βάζουμε σε βάζο 350 γραμμαρίων και διατηρούμε στο ψυγείο.
- Κάθε φορά λίγο πριν αλείψουμε στο ψωμί αφήνουμε να σταθεί για 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.