Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 180-2000C. Τοποθετούμε τις χάρτινες θήκες σε ταψάκι για μάφινκαι αφήνουμε τη συσκευασία μας να ξεπαγώσει (θα χρειαστούμε μόνο το 1 φύλλο).
Αλείφουμε το μαλακό βούτυρο σε όλη την επιφάνεια του φύλλου, με πινέλο ή με το χέρι. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, το κακάο και την κανέλα. Πατάμε ελαφρά με την παλάμη μας, ώστε να κολλήσουν τα υλικά στη σφολιάτα. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το φύλλο σε 6 λωρίδες, κατά μήκος. Βάζουμε τη μια λωρίδα πάνω στην άλλη, σαν να φτιάχναμε έναν πύργο. Κόβουμε σε 6 κομμάτια. Τσιμπάμε και ενώνουμε τη μια πλευρά. Βάζουμε τα ενωμένα φύλλα σφολιάτας με την τσιμπημένη πλευρά, μέσα στις θήκες. Η πάνω πλευρά ανοίγει σαν βεντάλια. Τοποθετούμε το ταψάκι στη μεσαία σχάρα, σε προθερμασμένο φούρνο, και ψήνουμε για περίπου 25′, ώσπου να ροδίσει και να φουσκώσει η σφολιάτα και να καραμελώσει η γέμιση. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με βανίλια υποβρύχιο (τη ζεσταίνουμε λίγο σε μπεν μαρί ήσε φούρνο μικροκυμάτων, να μαλακώσει) και λιωμένη σοκολατα.