Για τη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο
Ψιλοκόβουμε πρώτα το μπέικον.
Συνεχίζοντας για τη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο,
Ζεσταίνουμε το λάδι και το ροδίζουμε για λίγα λεπτά.
Αφαιρούμε το μπέικον και στο ίδιο λάδι προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το ξερό κρεμμύδι.
Τα σοτάρουμε να γίνουν διάφανα.
Προσθέτουμε το σπανάκι κι αφήνουμε λίγα λεπτά ίσα που να μαραθεί.
Αποσύρουμε από την φωτιά.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γιαούρτι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τον άνηθο και την τριμμένη μυζήθρα.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, μπέικον, κρεμμυδάκια, κρεμμύδι, σπανάκι ανακατεύουμε κι αδειάζουμε σε μικρό πυρίμαχο ταψάκι καλά βουτυρωμένο.
Πασπαλίζουμε με τα τρίμματα κατσικίσιου τυριού και βάζουμε τα κομμένα ντοματίνια στην επιφάνεια.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου 25′ μέχρι να σταθεροποιηθεί η επιφάνεια.
Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
Σερβίρουμε με σαλάτα.