Εκτέλεση
Για το καλοκαιρινό τσιγαριστό, επιλέγουμε λαχανικά εποχής.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες, ζεσταίνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο για 1΄ να βγάλει το άρωμά του.
Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα κολοκύθια και τις ψιλοκομμένες ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15΄. Τέλος, προσθέτουμε τα βλίτα και τους ανθούς.
Σιγοβράζουμε για 10 – 15΄ να μείνει το τσιγαριστό με το λάδι του.
Λίγο πριν σβήσουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα κυβάκια φέτας. Δεν ανακατεύουμε.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Δεν γίνεται να μην δοκιμάσετε τα Φασολάκια λαδερά κοκκινιστά. Ειδικά αν προσθέσετε και Φέτα στην άκρη.