Για τα κεφτεδάκια
Bάζουμε τον κιμά, τα δύο είδη πάπρικα, το σκόρδο, το καγιέν, το κρασί, τον μαϊντανό και το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνουμε πολύ καλά το μείγμα.
Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο.
Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια, σαν φουντούκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τα ζυμαρικά
Μετά, βράζουμε τα ζυμαρικά για την καρμπονάρα με κεφτεδάκια, σε αλατισμένο νερό.
Σε μπολ βάζουμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, και χτυπάμε με σύρμα να ενωθούν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο μείγμα (με προσοχή γιατί τα κεφτεδάκια είναι πικάντικα).
Για το σερβίρισμα
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναβάζουμε στην καυτή κατσαρόλα, όπως είναι ζεστά.
Προσθέτουμε τα πικάντικα κεφτεδάκια και το μείγμα κρέμας.
Με 2 πιρούνια γρήγορα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά ώστε με την θερμοκρασία της κατσαρόλας να ψηθεί το αυγό και να κρεμόσουν τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε αμέσως την καρμπονάρα με κεφτεδάκια και πασπαλίζουμε πούδρα μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.