Εκτέλεση
Ξεκινάμε την κοτοκαροτόπιτα με σφολιάτα, βράζοντας πρώτα το κοτόπουλο να μαλακώσει καλά. Κρατάμε τον ζωμό για άλλη χρήση (σάλτσες, σούπες, ριζότο κ.λπ.). Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεψαχνίζουμε σε μικρά κομματάκια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τ’ αφήνουμε να μαλακώσουν για 10΄ ανακατεύοντας χωρίς να πάρουν χρώμα. Τότε προσθέτουμε τα τριμμένα καρότα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά. Τ’ αφήνουμε 10΄ να πιουν τα υγρά τους εντελώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το τυρί και τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε. Αν η γέμιση κατεβάσει υγρά, πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι.
Σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε 1 φύλλο σφολιάτας. Αδειάζουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το 2ο φύλλο σφολιάτας.
Με τον πλάστη πατάμε το χείλος του πυρίμαχου σκεύους ώστε να κολλήσουν τα φύλλα και να κοπεί ό,τι περισσεύει έξω απ’ το σκεύος. Τσιμπάμε την άκρη της ένωσης κάνοντας δαντέλα με τα δάχτυλα ή γυρίζοντας προς τα μέσα σε λεπτό κόθρο. Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε την επιφάνεια σε κομμάτια.
Χτυπάμε το αυγό με το γάλα και αλείφουμε την πίτα. Ψήνουμε στους 200°C στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα για περίπου 1 ώρα μέχρι να ροδίσει καλά η πίτα. Αν αρχίσει να ροδίζει νωρίς, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.